Huurtermijnen

HALVE HUUR DAG:

Binnen 4 aaneengesloten uren na het afhalen, de machine weer retour brengen. Uiteraard op dezelfde dag, binnen de normale openingstijden.

EERSTE HUUR DAG:

De machine binnen 24 uur na afhalen weer retour brengen. De machine mag dan 8 werkuren gebruikt zijn ( bij compressoren, generatoren e.d. 8 draaiuren ). De draaiuren regeling is uiteraard niet voor alle machines van toepassing. Wij informeren u graag hieromtrent!

EXTRA HUUR DAG:

De machine binnen 24 uur na de eerste huur dag retour brengen, bijvoorbeeld woensdag om 9 uur afgehaald en op vrijdag voor 9 uur terug is twee dagen huur. Tarief eerste dag + tarief extra dag.

EERSTE HUUR WEEK:

U mag de machine 7 aaneengesloten huurdagen in uw bezit hebben, indien het machines zijn waarbij de draaiuren medebepalend zijn, mogen dit er 40 zijn.

KORT HUUR WEEKEND:

De machine op zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur afhalen, en op maandagmorgen voor 10.00 uur retour brengen. U heeft de machine anderhalve dag in uw bezit en u betaalt slechts de éérste dag.

LANG HUUR WEEKEND:

De machine vrijdags na 13.00 uur ophalen en op maandag morgen voor 10.00 uur retour brengen. U heeft de machine twee en een halve dag in uw bezit, en u betaalt slechts de eerste en de volgende (extra) dag prijs.

AVOND HUUR PERIODE:

De machine na 16.00 uur ophalen en op de volgende dag voor 9.00 uur weer inleveren. U betaalt dan het huurtarief van een halve huurdag. Deze regeling geldt slechts voor een select deel van ons machine park, die u kunt herkennen aan de artikelcode die met een A begint gevolgd door de 4 cijfer combinatie (huurcode). Bij een probleem of storing buiten onze openingstijden kunnen wij u niet in de gelegenheid stellen om de machine ’s avonds om te komen ruilen.

Openingstijden Carnaval

Zaterdag 10 februari geopend 08.00 tot 17.00 uur
Zondag 11 februari Gesloten
Maandag 12 februari gesloten
Dinsdag 13 februari weer geopend