Huurtermijnen

HALVE HUUR DAG:

Binnen 4 aaneengesloten uren na het afhalen, de machine weer retour brengen. Uiteraard op dezelfde dag, binnen de normale openingstijden.

EERSTE HUUR DAG:

De machine binnen 24 uur na afhalen weer retour brengen. De machine mag dan 8 werkuren gebruikt zijn ( bij compressoren, generatoren e.d. 8 draaiuren ). De draaiuren regeling is uiteraard niet voor alle machines van toepassing. Wij informeren u graag hieromtrent!

EXTRA HUUR DAG:

De machine binnen 24 uur na de eerste huur dag retour brengen, bijvoorbeeld woensdag om 9 uur afgehaald en op vrijdag voor 9 uur terug is twee dagen huur. Tarief eerste dag + tarief extra dag.

EERSTE HUUR WEEK:

U mag de machine 7 aaneengesloten huurdagen in uw bezit hebben, indien het machines zijn waarbij de draaiuren medebepalend zijn, mogen dit er 40 zijn.

KORT HUUR WEEKEND:

De machine op zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur afhalen, en op maandagmorgen voor 10.00 uur retour brengen. U heeft de machine anderhalve dag in uw bezit en u betaalt slechts de éérste dag.

LANG HUUR WEEKEND:

De machine vrijdags na 13.00 uur ophalen en op maandag morgen voor 10.00 uur retour brengen. U heeft de machine twee en een halve dag in uw bezit, en u betaalt slechts de eerste en de volgende (extra) dag prijs.

AVOND HUUR PERIODE:

De machine na 16.00 uur ophalen en op de volgende dag voor 9.00 uur weer inleveren. U betaalt dan het huurtarief van een halve huurdag. Deze regeling geldt slechts voor een select deel van ons machine park, die u kunt herkennen aan de artikelcode die met een A begint gevolgd door de 4 cijfer combinatie (huurcode). Bij een probleem of storing buiten onze openingstijden kunnen wij u niet in de gelegenheid stellen om de machine ’s avonds om te komen ruilen.